Ağaç Feneri

Wiki Article

Ağaç feneri son zamanlarda hemen her mekânda kullanılmaya başlandı. Ağaç feneri, insanların zevkli bir şekilde ışıklandırılmış bir mekânı tercih etmesi, işletme sahiplerinin farklı konseptleri aramasına sebep oldu. Bazı işletme sahipleri, işletmelerinin içini ışık cümbüşüne boğarken, akıllı işletme sahipleri ise müşterinin dışardan geleceğini bilerek işletme dışındaki ağaçları ışıklandırarak dikkat çekmeyi başardı.

Neden Agac Feneri Tercih Edilmeli?
İşletmelere keyifli bir konsept sunan ağac feneri aynı zamanda işletmenin dışardan onlarca işletme arasından fark edilmesini sağlıyor. İşte renkli ağaç aydınlatma ürününü tercih eden işletmeler;

Eğlence mekânları
Cadde üstü dükkânı bulunan işletmeler
Açık hava kır düğünleri
Özel günlerde cadde ve sokakları süslemek isteyen yerel yönetimler
Ağaç Işıklandırma
Ağaç fenerleri plastik dış yapısı ve kullandığı led’ler ile hem güvenli hem de ekonomiktir. Plastik ışık geçiren özel yapısı sayesinde dilediğiniz renklerde ağaç fenerleri tercih edilebilir. Ağaç feneri 220 Volt elektrik ile çalışır. e27 standart su geçirmez duy sistemi sayesinde güvenilirdir. Bunun yanı sıra ampul ağaç feneri fiyatları seçimi tamamen alıcının tercihine bırakılmıştır.

Toptan Ağaç Feneri Nereden Alınır?
Ağaç fenerleri tek tek satılabileceği gibi 5’li, 10’lu ve 15’li veya 20’li paketler halinde satın alınabilir. Normal şartlarda orta büyüklükteki bir ağaç ışıklandırma için yaklaşık 15 veya ağacın büyüklüğüne göre 20 adet agaç lambası idealdir. Dileyen daha az veya daha fazla da yapabilir, bu tamamen işletmenin tercihidir. Kimi işletmeler, bir ağaca 15 tane uygularken, bir başkası 30 tane ekleyebilir. Toptan ağaç feneri alımları tekli alımlara göre daha avantajlı olduğundan tercih edilebilir. Bu görünürlük ve fark edilme seviyesini arttıracaktır.

Ürünlerimiz ile ilgili genel bilgilendirmeler;

Ürünlerimiz %100 Yerli Üretim
%100 Orjinal Ham Madde
Kansorejen madde içeren boya kullanılmamaktadır.
Dış mekan kullanım için daha uydundur.
Sağlam ve kaliteli bir baskıya sahiptir.
İstenilen adette ve istenilen renkte seri üretim imkanımız vardır.
Firmamız, hem toptan hem de perakende ürün satışı yapmaktadır. Ayrıca sitemizde yer alan tüm ürünler kendi imalatımızdır. Bize ait olmayan ürünlerin satışı yapılmamaktadır.

Report this wiki page